Bodin Gastronomi AB
Org.nr559158-8073
AdressHugins Väg 1, 434 31 Kungsbacka
Bokslut och nyckeltal
Belopp i hela 1000
Omsättning 2023377 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023982 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2018
Anställda1
Nyckeltal
Kassalikviditet
Mycket bra
3 467,4 %2022: 979,1 %Vinstmarginal
Mycket bra
261 %2022: 193,8 %Soliditet
Mycket bra
79,5 %2022: 88,3 %Bolagsvärdering
Plus> * * * Mkr
Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus
Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering
Källa: UC AB
Kontaktuppgifter
AdressHugins Väg 1, 434 31 KungsbackaPostadressHugins Väg 1, 434 31 Kungsbacka
Officiell företagsinformation
Verksamhet & ändamål
Bolaget ska bedriva café- restaurang- och cateringverksamhet, försäljning utav restaurang, mat, BBQ och grillrelaterade produkter. Event inom BBQ, grill, mat och dryck. Utbildning inom BBQ, grill, mat och dryck. Prototypframtagning inom BBQ, grill och restaurangrelaterade produkter samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Samt ha rätt att äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnBodin Gastronomi ABOrganisationsnummer559158-8073Registreringsdatum2018-05-17BolagsformAktiebolagAntal anställda1SNI-bransch
70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation
56210 Cateringverksamhet vid enskilda evenemang
Verkställande direktörMagnus BodinAdressHugins Väg 1, 434 31 KungsbackaPostadressHugins Väg 1, 434 31 Kungsbacka Se arbetsställen och adresserRegistrerad förAktiekapital50
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Källa: Bolagsverket
Mer bolagsinformation, noll reklam
Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.
Varje månad får du även följande produkter:
- 10 st Kreditupplysningar Micro
- Exportera upp till 100 företag
Kreditupplysning
Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.