Catering Club Sweden AB
Org.nr559264-4297
AdressPolygonvägen 53, 187 66 Täby
Bokslut och nyckeltal
Belopp i hela 1000
Omsättning 20221 739 Tkr
Resultat efter finansnetto 202221 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2020
Anställda3
Nyckeltal
Kassalikviditet
Inte tillfredsst.
30,9 %2021: 25,8 %Vinstmarginal
Svag
2,2 %2021: 0,7 %Soliditet
Inte tillfredsst.
2 %2021: 1,4 %Bolagsvärdering
Plus> * * * Mkr
Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus
Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering
Källa: UC AB
Kontaktuppgifter
AdressPolygonvägen 53, 187 66 TäbyPostadressPolygonvägen 53, 187 66 TäbyArbetsställenSe arbetsställen och adresser
Officiell företagsinformation
Verksamhet & ändamål
Bolaget ska erbjuda catering till privatpersoner och företag. I erbjudandet ingår mat, dryck och utkörning till kunder. Bolaget kommer att köpa in råvaror och tillaga maten i egna kök för att sedan transportera ut den till kund. Maten tillagas av bolagets egna kockar. Konceptet kring menyer och det som som levereras till kund utvecklas av företaget.
Juridiskt namnCatering Club Sweden ABOrganisationsnummer559264-4297Registreringsdatum2020-07-21BolagsformAktiebolagAntal anställda3SNI-branschOrdförandeBengt John Tobias Ottosson
AdressPolygonvägen 53, 187 66 TäbyPostadressPolygonvägen 53, 187 66 TäbyRegistrerad förAktiekapital25Omsättning intervall1000 - 1499
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Ledning och styrelse
Ordförande
Bengt John Tobias Ottosson (f 1973)
Källa: Bolagsverket
Branscher och sökord
Branscher
Källa: Allabolag
Mer bolagsinformation, noll reklam
Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.
Varje månad får du även följande produkter:
- 10 st Kreditupplysningar Micro
- Exportera upp till 100 företag
Kreditupplysning
Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.