Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Dunder Kebab Stockholm AB

Org.nr559205-0586
AdressHotellplatsen 2, 411 06 Göteborg

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20230 Tkr
Resultat efter finansnetto 20230 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2019
Anställda0
Bokslut2023-12
Omsättning0
Resultat efter finansnetto0
Årets resultat0
Summa tillgångar50
Summa eget kapital50
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Kan inte beräknas
Vinstmarginal
Kan inte beräknas
Soliditet
Mycket bra
100 %
2022: 100 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

AdressHotellplatsen 2, 411 06 GöteborgPostadressHotellplatsen 2, 411 06 GöteborgArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet.
Juridiskt namnDunder Kebab Stockholm ABOrganisationsnummer559205-0586Registreringsdatum2019-05-08BolagsformAktiebolagAntal anställda0SNI-branschLedamotHaider Al-Jadiri
AdressHotellplatsen 2, 411 06 GöteborgPostadressHotellplatsen 2, 411 06 GöteborgRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Koncern

Dunder Kebab Stockholm AB ingår i en koncern med totalt 3 bolag. Moderbolaget är yalla habibi AB.

Ledning och styrelse

Ledamot

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Branscher

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.