Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Firma Markus Eberle AB

Org.nr556961-2095
AdressFarstavägen 87 3 Tr, 123 34 Farsta

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20233 857 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023871 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2014
Anställda1-4
Bokslut2023-08
Omsättning3 857
Resultat efter finansnetto871
Årets resultat689
Summa tillgångar3 330
Summa eget kapital2 234
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Svag
86,9 %
2022: 61,3 %
Vinstmarginal
Mycket bra
22,6 %
2022: 6,4 %
Soliditet
Mycket bra
67,1 %
2022: 52,2 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

Telefon070-458 26 93
AdressFarstavägen 87 3 Tr, 123 34 FarstaPostadressFarstavägen 87 3 Tr, 123 34 FarstaArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Aktiebolaget ska bedriva snickeri samt därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnFirma Markus Eberle ABOrganisationsnummer556961-2095Registreringsdatum2014-02-06BolagsformAktiebolagAntal anställda1-4SNI-branschLedamotMarkus Egbert Eberle
Telefon070-458 26 93AdressFarstavägen 87 3 Tr, 123 34 FarstaPostadressFarstavägen 87 3 Tr, 123 34 FarstaRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Ledamot

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.