GK Restauranger AB
Org.nr556719-3635
Bokslut och nyckeltal
Belopp i hela 1000
Omsättning 202330 181 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023−912 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2007
Anställda26
Nyckeltal
Kassalikviditet
Svag
59,8 %2022: 103,9 %Vinstmarginal
Inte tillfredsst.
−2,7 %2022: 4,8 %Soliditet
Svag
8 %2022: 22,1 %Bolagsvärdering
Plus> * * * Mkr
Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus
Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering
Källa: UC AB
Kontaktuppgifter
Telefon070-291 77 87
AdressGrönsakstorget 6, 593 33 VästervikPostadressGrönsakstorget 6, 593 33 VästervikArbetsställenSe arbetsställen och adresser
Officiell företagsinformation
Verksamhet & ändamål
Aktiebolaget ska bedriva restaurangverksamhet, handel med livsmedel, utbildning, konsultverksamhet inom livsmedel, handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnGK Restauranger ABOrganisationsnummer556719-3635Registreringsdatum2007-01-03BolagsformAktiebolagAntal anställda26SNI-branschVerkställande direktörBo Jonas Christian Settlin
Telefon070-291 77 87AdressGrönsakstorget 6, 593 33 VästervikPostadressGrönsakstorget 6, 593 33 VästervikRegistrerad förAktiekapital100
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Koncern
GK Restauranger AB ingår i en koncern med totalt 6 bolag. Moderbolaget är Essence, food & B Consulting AB.
GK Restauranger AB har 3 dotterbolag.
Källa: UC AB
Ledning och styrelse
Verkställande direktör
Bo Jonas Christian Settlin (f 1975)
Ordförande
Per Henrik Arkåsen (f 1975)
Källa: Bolagsverket
Mer bolagsinformation, noll reklam
Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.
Varje månad får du även följande produkter:
- 10 st Kreditupplysningar Micro
- Exportera upp till 100 företag
Kreditupplysning
Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.