Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Holths Konditori AB

Org.nr559386-1148
AdressStarrbacksvägen 8, 797 31 Särna

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20233 Tkr
Resultat efter finansnetto 20233 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2022
Anställda0
Bokslut2023-12
Omsättning3
Resultat efter finansnetto3
Årets resultat2
Summa tillgångar12
Eget kapital11
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Mycket bra
1 200 %
Vinstmarginal
Mycket bra
100 %
2022: −340 %
Soliditet
Mycket bra
91,7 %
2022: 100 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

AdressStarrbacksvägen 8, 797 31 SärnaPostadressStarrbacksvägen 8, 797 31 SärnaArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bageri med egen tillverkning och försäljning av varorna i egen butik, lättare servering och café. Butikshandel med naturprodukter, campingattiraljer, lokala hantverk.
Juridiskt namnHolths Konditori ABOrganisationsnummer559386-1148Registreringsdatum2022-06-22BolagsformAktiebolagAntal anställda0SNI-branschLedamotLinda Irene Holth
AdressStarrbacksvägen 8, 797 31 SärnaPostadressStarrbacksvägen 8, 797 31 SärnaRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital25
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Ledamot

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.