Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

JJ's Seafood AB

Org.nr556823-4842
AdressFasanvägen 32, 302 40 Halmstad

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20232 488 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023132 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2010
Anställda1
Bokslut2023-12
Omsättning2 488
Resultat efter finansnetto132
Årets resultat96
Summa tillgångar632
Summa eget kapital364
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Mycket bra
377,9 %
Vinstmarginal
Svag
5,8 %
Soliditet
Mycket bra
73 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

Telefon073-541 47 54
AdressFasanvägen 32, 302 40 HalmstadPostadressFasanvägen 32, 302 40 HalmstadArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med fisk och skaldjur samt därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnJJ's Seafood ABOrganisationsnummer556823-4842Registreringsdatum2010-11-02BolagsformAktiebolagAntal anställda1SNI-branschVerkställande direktörHans Joachim Jess
Telefon073-541 47 54AdressFasanvägen 32, 302 40 HalmstadPostadressFasanvägen 32, 302 40 HalmstadRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Verkställande direktör

Ordförande

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.