Knarrholmen restaurang och övernattning AB
Org.nr559095-8129
AdressFuruslätten 8, 427 35 Billdal
Del avBrynstålet & Co AB
Bokslut och nyckeltal
Belopp i hela 1000
Omsättning 202313 368 Tkr
Resultat efter finansnetto 20231 411 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2017
Anställda10
Nyckeltal
Kassalikviditet
Tillfredsst.
141,8 %2022: 181,9 %Vinstmarginal
Bra
10,7 %2022: 10,3 %Soliditet
Mycket bra
42,9 %2022: 47,1 %Bolagsvärdering
Plus> * * * Mkr
Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus
Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering
Källa: UC AB
Kontaktuppgifter
AdressFuruslätten 8, 427 35 BilldalPostadressFuruslätten 8, 427 35 BilldalArbetsställenSe arbetsställen och adresser
Officiell företagsinformation
Verksamhet & ändamål
Bolaget ska bedriva restaurang- och konferensverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnKnarrholmen restaurang och övernattning ABOrganisationsnummer559095-8129Registreringsdatum2017-01-03BolagsformAktiebolagAntal anställda10SNI-branschVerkställande direktörJohan Kylfält
AdressFuruslätten 8, 427 35 BilldalPostadressFuruslätten 8, 427 35 BilldalRegistrerad förAktiekapital50
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Koncern
Knarrholmen restaurang och övernattning AB ingår i en koncern med totalt 5 bolag. Moderbolaget är Brynstålet & Co AB.
Källa: UC AB
Ledning och styrelse
Verkställande direktör
Johan Kylfält (f 1982)
Ordförande
Karl Magnus Andersson (f 1979)
Källa: Bolagsverket
Branscher och sökord
Branscher
Källa: Allabolag
Mer bolagsinformation, noll reklam
Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.
Varje månad får du även följande produkter:
- 10 st Kreditupplysningar Micro
- Exportera upp till 100 företag
Kreditupplysning
Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.