Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

La Carne i Skövde AB

Org.nr556955-5674
AdressGrubbavägen 7, 549 54 Skövde

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20238 500 Tkr
Resultat efter finansnetto 20231 364 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2013
Anställda1
Bokslut2023-12
Omsättning8 500
Resultat efter finansnetto1 364
Årets resultat1 164
Summa tillgångar6 394
Summa eget kapital4 859
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Mycket bra
1 065,7 %
2022: 1 288,9 %
Vinstmarginal
Mycket bra
16,1 %
2022: 42,2 %
Soliditet
Mycket bra
88,6 %
2022: 87 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

AdressGrubbavägen 7, 549 54 SkövdePostadressGrubbavägen 7, 549 54 SkövdeArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning och förmedling av livsmedel och restaurangutrustning och därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnLa Carne i Skövde ABOrganisationsnummer556955-5674Registreringsdatum2013-12-18BolagsformAktiebolagAntal anställda1SNI-branschLedamotIbrahim Khalaf
AdressGrubbavägen 7, 549 54 SkövdePostadressGrubbavägen 7, 549 54 SkövdeRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Ledamot

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.