Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Pizzeria Stensö AB

Org.nr556867-5903
AdressYttrelötsvägen 11, 691 35 Karlskoga

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20230 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023−85 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2011
Anställda1-4
Bokslut2023-12
Omsättning0
Resultat efter finansnetto−85
Årets resultat−85
Summa tillgångar10
Summa eget kapital−26
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Inte tillfredsst.
28,6 %
2022: 259,5 %
Vinstmarginal
Kan inte beräknas
Soliditet
Inte tillfredsst.
−260 %
2022: 61,5 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

Telefon0586-550 22
AdressYttrelötsvägen 11, 691 35 KarlskogaPostadressVegagatan 2 b, 392 46 KalmarArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Aktiebolaget ska bedriva restaurangverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnPizzeria Stensö ABOrganisationsnummer556867-5903Registreringsdatum2011-10-12BolagsformAktiebolagAntal anställda1-4SNI-branschOrdförandeOmran Al Bonnay
Telefon0586-550 22AdressYttrelötsvägen 11, 691 35 KarlskogaPostadressVegagatan 2 b, 392 46 KalmarRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Ordförande

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Branscher

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.