Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Restaurang Pepe Nero i Årstadal AB

Org.nr559306-4339
AdressSjöviksvägen 70, 113 59 Stockholm

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20235 529 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023−378 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2021
Anställda4
Bokslut2023-12
Omsättning5 529
Resultat efter finansnetto−378
Årets resultat−378
Summa tillgångar1 856
Summa eget kapital50
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Svag
62,5 %
2022: 44,9 %
Vinstmarginal
Inte tillfredsst.
−6,8 %
2022: −7,7 %
Soliditet
Inte tillfredsst.
2,7 %
2022: 2,7 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

Telefon070-200 05 55
AdressSjöviksvägen 70, 113 59 StockholmPostadressSjöviksvägen 70, 113 59 StockholmArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Restaurang.
Juridiskt namnRestaurang Pepe Nero i Årstadal ABOrganisationsnummer559306-4339Registreringsdatum2021-03-10BolagsformAktiebolagAntal anställda4SNI-branschLedamotOsman Uyanik
Telefon070-200 05 55AdressSjöviksvägen 70, 113 59 StockholmPostadressSjöviksvägen 70, 113 59 StockholmRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital25
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Ledamot

Osman Uyanik (f 1982)

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Branscher

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.