Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Stora Berga Mat & Café AB

Org.nr556850-9763
AdressStora Berga 501, 662 92 Åmål

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20234 482 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023678 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2011
Anställda3
Bokslut2023-08
Omsättning4 482
Resultat efter finansnetto678
Årets resultat531
Summa tillgångar2 806
Summa eget kapital1 799
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Mycket bra
233,7 %
2022: 229,1 %
Vinstmarginal
Mycket bra
15,2 %
2022: 17 %
Soliditet
Mycket bra
71,8 %
2022: 74,2 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

Telefon070-915 86 54
AdressStora Berga 501, 662 92 ÅmålPostadressStora Berga 501, 662 92 ÅmålArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnStora Berga Mat & Café ABOrganisationsnummer556850-9763Registreringsdatum2011-04-28BolagsformAktiebolagAntal anställda3SNI-branschLedamotAnna Pernilla Karlsson
Telefon070-915 86 54AdressStora Berga 501, 662 92 ÅmålPostadressStora Berga 501, 662 92 ÅmålRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Ledamot

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Branscher

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.