Avtalsprocess för Marknadspaket

Avtalsprocess på Allabolag
Det är viktigt att du som blir kund på allabolag.se känner dig trygg med vår avtalsprocess. Ett avtal för Allabolag Marknadspaket löper på tolv månader och du blir som kund återkontaktad innan avtalsperiodens slut.

Säljkontakt via telefon
Om du blir kontaktad av vår säljare via telefon skall det tydligt framgå i inledningen av samtalet att det gäller allabolag.se, som är en UC-produkt med finansiell information. När du och säljaren är överens om ditt köp kommer du att direkt i samtalet få dig tillsänd en elektronisk orderbekräftelse via SMS eller mail som du måste godkänna. Så snart du har godkänt order och villkor så kommer uppgifterna att publiceras på Allabolag och du får inloggningsuppgifter till Allabolag Kundweb där du själv kan uppdatera, ändra och komplettera ditt köp.

Orderförnyelse via brev
Om du blir kontaktad via brev för förnyelse av din tidigare order på allabolag.se, så framgår det tydligt att beställningen avser allabolag.se samt vilka uppgifter ordern innehåller och vad du ska göra om du vill ändra uppgifterna eller avboka beställningen.

Faktura
Fakturering sker i samband med publicering.

Ångerrätt
För Allabolag Marknadspaket har du alltid 7 dagars ångerrätt från det att din order har blivit lagt.
För att avboka din beställning så kontaktar du kundservice.

Kundservice
Allabolag kundservice kan bistå dig i alla frågor gällande din order samt guida dig igenom alla steg i avtalsprocessen. Du når oss på telefon 0770 – 111 335 eller via någon av våra andra kanaler här.

Villkor
De kompletta villkoren för Marknadspaket hittar du här.