Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Alnö Hembageri AB

Org.nr556962-7689
AdressTellusvägen 4, 854 68 Sundsvall

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20234 986 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023316 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2014
Anställda4
Bokslut2023-12
Omsättning4 986
Resultat efter finansnetto316
Årets resultat340
Summa tillgångar1 516
Summa eget kapital629
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Tillfredsst.
140,2 %
2022: 108,7 %
Vinstmarginal
Tillfredsst.
6,4 %
2022: 3,3 %
Soliditet
Mycket bra
61,7 %
2022: 58,8 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

Telefon073-679 73 85
AdressTellusvägen 4, 854 68 SundsvallPostadressTellusvägen 4, 854 68 SundsvallArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bolagets verksamhet skall vara bageri och konditori samt därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnAlnö Hembageri ABOrganisationsnummer556962-7689Registreringsdatum2014-02-20BolagsformAktiebolagAntal anställda4SNI-branschLedamotDariusz Stefan Eliasz
Telefon073-679 73 85AdressTellusvägen 4, 854 68 SundsvallPostadressTellusvägen 4, 854 68 SundsvallRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Ledamot

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.