Ebab i Stockholm AB
Org.nr556092-0075
Bokslut och nyckeltal
Belopp i hela 1000
Omsättning 2023172 263 Tkr
Resultat efter finansnetto 20238 938 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår1964
Anställda57
Nyckeltal
Kassalikviditet
Bra
155,7 %2022: 150,4 %Vinstmarginal
Svag
5,4 %2022: 7,1 %Soliditet
Bra
33 %2022: 32 %Bolagsvärdering
Plus> * * * Mkr
Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus
Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering
Källa: UC AB
Kontaktuppgifter
Telefon08-39 04 50
AdressPastellvägen 6, 121 36 JohanneshovPostadressPastellvägen 6, 121 36 JohanneshovArbetsställenSe arbetsställen och adresser
Officiell företagsinformation
Verksamhet & ändamål
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsulterande verksamhet inom områdena byggadministration, fastighets- projektering, fastighetsförsäljning, lokaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnEbab i Stockholm ABOrganisationsnummer556092-0075Registreringsdatum1964-03-25BolagsformAktiebolagAntal anställda57SNI-branschVerkställande direktörFredrik Gustav Aspe
Telefon08-39 04 50AdressPastellvägen 6, 121 36 JohanneshovPostadressPastellvägen 6, 121 36 JohanneshovRegistrerad förAktiekapital600
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Källa: UC AB
Ledning och styrelse
Verkställande direktör
Fredrik Gustav Aspe (f 1968)
Ledamot
Kaarel Bernhard Lehiste (f 1956)
Källa: Bolagsverket
Varumärken
- Visar 1 av 1Registreringsnummer
332032
Typ
Figurmärke
Källa: Patent- och registreringsverketSe alla varumärken
Branscher och sökord
Källa: Allabolag
Mer bolagsinformation, noll reklam
Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.
Varje månad får du även följande produkter:
- 10 st Kreditupplysningar Micro
- Exportera upp till 100 företag
Kreditupplysning
Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.