Frysteknik i Halmstad AB
Org.nr559351-6403
AdressFuruviksringen 4, 302 44 Halmstad
Del avToppskiktet Holding AB
Bokslut och nyckeltal
Belopp i hela 1000
Omsättning 20231 035 Tkr
Resultat efter finansnetto 20235 224 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2021
Anställda1-4
Nyckeltal
Kassalikviditet
Svag
76,9 %2022: 682,2 %Vinstmarginal
Mycket bra
582,1 %2022: 462,1 %Soliditet
Svag
5,8 %2022: 5,7 %Bolagsvärdering
Plus> * * * Mkr
Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus
Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering
Källa: UC AB
Kontaktuppgifter
AdressFuruviksringen 4, 302 44 HalmstadPostadressFuruviksringen 4, 302 44 Halmstad
Officiell företagsinformation
Verksamhet & ändamål
Bolaget skall bedriva projektering, försäljning och service inom kyl-, frys- och luftkonditionering, bedriva handel med och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnFrysteknik i Halmstad ABOrganisationsnummer559351-6403Registreringsdatum2021-12-10BolagsformAktiebolagAntal anställda1-4SNI-bransch
77400 Leasing av immateriell egendom och liknande produkter, med undantag för upphovsrättsskyddade verk
Verkställande direktörJan Henrik OlssonAdressFuruviksringen 4, 302 44 HalmstadPostadressFuruviksringen 4, 302 44 Halmstad Se arbetsställen och adresserRegistrerad förAktiekapital25
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Koncern
Frysteknik i Halmstad AB ingår i en koncern med totalt 11 bolag. Moderbolaget är Toppskiktet Holding AB.
Frysteknik i Halmstad AB har 2 dotterbolag.
Källa: UC AB
Källa: Bolagsverket
Mer bolagsinformation, noll reklam
Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.
Varje månad får du även följande produkter:
- 10 st Kreditupplysningar Micro
- Exportera upp till 100 företag
Kreditupplysning
Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.