Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Gissholm Mat & Event AB

Org.nr559217-2398
AdressSödra Industrigatan 7, 274 30 Skurup

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20231 826 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023208 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2019
Anställda0
Bokslut2023-12
Omsättning1 826
Resultat efter finansnetto208
Årets resultat208
Summa tillgångar2 350
Eget kapital293
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Svag
92,4 %
2022: 64,4 %
Vinstmarginal
Bra
14,5 %
2022: 5,3 %
Soliditet
Tillfredsst.
12,5 %
2022: 3,4 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

AdressSödra Industrigatan 7, 274 30 SkurupPostadressSödra Industrigatan 7, 274 30 SkurupArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bolaget ska idka cateringverksamhet samt uthyrning av restaurangtjänster och därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnGissholm Mat & Event ABOrganisationsnummer559217-2398Registreringsdatum2019-09-04BolagsformAktiebolagAntal anställda0SNI-branschLedamotDan Stefan Olsson
AdressSödra Industrigatan 7, 274 30 SkurupPostadressSödra Industrigatan 7, 274 30 SkurupRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Ledamot

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Branscher

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.