Lorenzo Palladino AB
Org.nr559250-8682
AdressBrunnsgatan 11 f, 621 46 Visby
Bokslut och nyckeltal
Belopp i hela 1000
Omsättning 20234 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023−36 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2020
Anställda0
Nyckeltal
Kassalikviditet
Inte tillfredsst.
3,5 %2022: 36,3 %Vinstmarginal
Inte tillfredsst.
−900 %2022: 51,1 %Soliditet
Tillfredsst.
10,8 %2022: 47,1 %Bolagsvärdering
Plus> * * * Mkr
Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus
Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering
Källa: UC AB
Kontaktuppgifter
AdressBrunnsgatan 11 f, 621 46 VisbyPostadressBrunnsgatan 11 f, 621 46 Visby
Officiell företagsinformation
Verksamhet & ändamål
Företaget ska bedriva konsultverksamhet och rådgivning inom restaurang-, mat- och serveringsrörelse och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska därtill bedriva restaurang-, mat- och serveringsrörelse samt cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Verksamheten omfattar även handel med aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnLorenzo Palladino ABOrganisationsnummer559250-8682Registreringsdatum2020-04-03BolagsformAktiebolagAntal anställda0SNI-bransch
56100 Restaurangverksamhet
56210 Cateringverksamhet vid enskilda evenemang
56299 Övrig cateringverksamhet
LedamotLorenzo PalladinoAdressBrunnsgatan 11 f, 621 46 VisbyPostadressBrunnsgatan 11 f, 621 46 Visby Se arbetsställen och adresserRegistrerad förAktiekapital25
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Ledning och styrelse
Ledamot
Källa: Bolagsverket
Mer bolagsinformation, noll reklam
Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.
Varje månad får du även följande produkter:
- 10 st Kreditupplysningar Micro
- Exportera upp till 100 företag
Kreditupplysning
Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.