Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Quiche delikatess Stockholm AB

Org.nr559186-5778
AdressKammakargatan 66, 111 24 Stockholm

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 2023596 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023272 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2018
Anställda0
Bokslut2023-12
Omsättning596
Resultat efter finansnetto272
Årets resultat272
Summa tillgångar444
Summa eget kapital−52
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Svag
98,8 %
2022: 47,6 %
Vinstmarginal
Mycket bra
47,5 %
2022: −6,6 %
Soliditet
Inte tillfredsst.
−11,7 %
2022: −130,1 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

AdressKammakargatan 66, 111 24 StockholmPostadressKammakargatan 66, 111 24 StockholmArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Tillverkning av dessert, pajer och matpajer, leverans till caféer och grossister.
Juridiskt namnQuiche delikatess Stockholm ABOrganisationsnummer559186-5778Registreringsdatum2018-12-17BolagsformAktiebolagAntal anställda0SNI-branschLedamotHamid Tamadon Nejad
AdressKammakargatan 66, 111 24 StockholmPostadressKammakargatan 66, 111 24 StockholmRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Ledamot

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Branscher

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.