Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Rappans Catering & Restaurang AB

Org.nr556728-9052
AdressMyntgatan 18, 791 60 Falun

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 202310 137 Tkr
Resultat efter finansnetto 20231 274 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2007
Anställda8
Bokslut2023-06
Omsättning10 137
Resultat efter finansnetto1 274
Årets resultat1 005
Summa tillgångar3 409
Eget kapital2 264
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Mycket bra
442,9 %
2022: 265,9 %
Vinstmarginal
Bra
12,6 %
2022: 0,7 %
Soliditet
Mycket bra
75,6 %
2022: 61,9 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

Telefon070-290 53 27
AdressMyntgatan 18, 791 60 FalunPostadressMyntgatan 18, 791 60 FalunArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bolaget skall bedriva catering och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnRappans Catering & Restaurang ABOrganisationsnummer556728-9052Registreringsdatum2007-04-25BolagsformAktiebolagAntal anställda8SNI-branschLedamotEva Marianne Rapp
Telefon070-290 53 27AdressMyntgatan 18, 791 60 FalunPostadressMyntgatan 18, 791 60 FalunRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital100
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Ledamot

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.