Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Sturez Krog AB

Org.nr556898-4198
AdressKolartorpsvägen 19 b, 136 48 Handen

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 202334 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023−6 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2012
Anställda0
Bokslut2023-12
Omsättning34
Resultat efter finansnetto−6
Årets resultat−6
Summa tillgångar115
Summa eget kapital110
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Mycket bra
2 180 %
2022: 10 800 %
Vinstmarginal
Inte tillfredsst.
−17,7 %
Soliditet
Mycket bra
95,7 %
2022: 99,1 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

Telefon070-821 06 72
AdressKolartorpsvägen 19 b, 136 48 HandenPostadressKolartorpsvägen 19 b, 136 48 HandenArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bolaget skall verka inom restaurang & catering och därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnSturez Krog ABOrganisationsnummer556898-4198Registreringsdatum2012-07-05BolagsformAktiebolagAntal anställda0SNI-branschLedamotGerd Carina Felldin
Telefon070-821 06 72AdressKolartorpsvägen 19 b, 136 48 HandenPostadressKolartorpsvägen 19 b, 136 48 HandenRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Ledamot

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Branscher

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.