Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Sushibar Maki i Karlshamn AB

Org.nr559003-1893
AdressKungsgatan 22, 374 35 Karlshamn

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20238 480 Tkr
Resultat efter finansnetto 202319 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2015
Anställda15
Bokslut2023-12
Omsättning8 480
Resultat efter finansnetto19
Årets resultat19
Summa tillgångar3 045
Summa eget kapital−698
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Svag
58,4 %
Vinstmarginal
Inte tillfredsst.
0,3 %
Soliditet
Inte tillfredsst.
−22,9 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

AdressKungsgatan 22, 374 35 KarlshamnPostadressChristopher Schrödersgatan 2 b, 374 36 KarlshamnArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Restaurangverksamhet inom japansk mat.
Juridiskt namnSushibar Maki i Karlshamn ABOrganisationsnummer559003-1893Registreringsdatum2015-02-05BolagsformAktiebolagAntal anställda15SNI-branschVerkställande direktörNgoc Duoc Lu
AdressKungsgatan 22, 374 35 KarlshamnPostadressChristopher Schrödersgatan 2 b, 374 36 KarlshamnRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Verkställande direktör

Ngoc Duoc Lu (f 1978)

Ordförande

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Branscher

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.