Välkommen till nya Allabolag! Läs mer om alla nya funktioner och förändringar för våra kunder.

Taste Valley AB

Org.nr559153-2659
AdressHjalmar Bergmans Gata 38, 422 52 Hisings Backa

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20230 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023−1 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2018
Anställda1
Bokslut2023-12
Omsättning0
Resultat efter finansnetto−1
Årets resultat−1
Summa tillgångar34
Eget kapital29
ValutakodSEK

Nyckeltal

Kassalikviditet
Mycket bra
680 %
2022: 229,4 %
Vinstmarginal
Kan inte beräknas
Soliditet
Mycket bra
85,3 %
2022: 59 %

Bolagsvärdering

Plus
> * * * Mkr

Se uppskattade värdeintervall
– skaffa Allabolag Plus

Behöver du en komplett företagsvärdering
– läs mer om UC Företagsvärdering

Källa: UC AB

Kontaktuppgifter

AdressHjalmar Bergmans Gata 38, 422 52 Hisings BackaPostadressHjalmar Bergmans Gata 38, 422 52 Hisings BackaArbetsställenSe arbetsställen och adresser

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Försäljning av snacks som oliver, nötter, torkad frukt, konfekt, örter och kryddor. Delikatess kiosk.
Juridiskt namnTaste Valley ABOrganisationsnummer559153-2659Registreringsdatum2018-03-21BolagsformAktiebolagAntal anställda1SNI-branschLedamotJatinder Singh
AdressHjalmar Bergmans Gata 38, 422 52 Hisings BackaPostadressHjalmar Bergmans Gata 38, 422 52 Hisings BackaRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Ledamot

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Allabolag

Mer bolagsinformation, noll reklam

Bevaka dina favoritbolag, få ett uppskattat bolagsvärde, eller se historiska befattningshavare. Med Allabolag Plus kan du ta informerade affärsbeslut.

Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysningar Micro
  • Exportera upp till 100 företag

Kreditupplysning

Här kan du välja bland olika typer av UCs kreditupplysningar. Köp den som passar dina behov. Ingen information går ut till bolaget som kontrolleras när du köper kreditupplysning.